0942450180

Hankook Ventus S1 Evo 2 K117 HRS 245/45 R17 95W runflat

Hankook

Hankook valmistaa ensiluokkaisia, erittäin suorituskykyisiä renkaita monenlaisiin ajoneuvoihin henkilöautoista kuorma-autoihin ja moottoriurheilutarkoituksiin. Huomattava osa kehityksestä ja tuotannosta Euroopan markkinoilla myös toteutetaan Euroopassa, mukaan lukien alkuperäiset osat Audille, BMW:lle, Mercedes-Benzille, Porschelle ja Volkswagenille.

Hankook Ventus S1 Evo 2 K117 HRS

Toimitamme vain renkaan. Jos kuvassa näkyy vanne, se on siinä vain dekoratiivisista syistä.

vain 278,39
Ilmainen toimitus!
sis. kierrätysmaksu

Määrä:

Rengaskoko:245/45 R17 95W muutos
Rengastyyppi: Kesärenkaat
runflat Hätävaraominaisuuksilla varustettu rengas, ajoneuvossa on oltava ilmanpaineenmittausjärjestelmä
Asiakkaiden arvostelut:
EU-rengasmerkintä:Vierintävastus F Märkäpito A Melupäästö 272 dB
EAN:8808563328393
Tuotenro:R-233708
nopeus:W: tämän renkaan suurin sallittu nopeus on enintään 270 km/h .

Uuden kehittelyn korkean suorituskyvyn rengas. Huipputasaiset ohjattavuusominaisuudet märällä ja kuivalla ajotiellä. Kontrolli-teknologia. Optimoitu vetovoima lisätyllä rengasiällä kolmitasoisten profiililohkojen rakenteen avulla. VAI-sivun kulumisen indikaattori. Nopea lämpemisen poistuminen märällä ajotiellä. Pysyvästi vähennetty pyörimisvastus. Vanteen suojalistalla (vain UHP-malleissa).

Renkaat, joilla on tyhjäajo-ominaisuus
Tyhjäajo-ominaisuus saadaan vahvistamalla renkaan sivupinnat siten, että renkaan muoto säilyy, vaikka paine putoaa. Tämä ominaisuus estää rengasta putoamasta vanteelta. Tämä tarkoittaa, että matkaa voi jatkaa 250 km ajamalla nopeudella 80 km/h. Kaikkien tyhjäajo-ominaisuudella varusettujen renkaiden sivuseinämässä on RSC-symboli (Run Flat System Component). Tyhjäajorenkaat eivät edellytä mitään erikoisvanteita, mutta ne soveltuvat vain autoihin, joissa on toimiva ilmanpaineen seurantajärjestelmä.

Näytä kaikki renkaat



Rengasmerkintä / tehokkuusluokat

Label: F-A-72

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 0