0942450180

Pyörät

Aluvanteet ympärivuotisilla renkailla

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
110,42 € Per vanne

Helposti täydellinen rengaspaketti

Helposti täydellinen rengaspaketti

Valitse auto
Valitse vanne
Valitse rengas
Tilaa rengaspaketti

Suosituimmat kevytmetallivanteemme

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
alkaen 153,52 €

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
alkaen 109,38 €

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
alkaen 111,79 €

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
alkaen 155,61 €

Meillä on sinulle sopivat vanteet ja renkaat.

Jotta voimme näyttää sinulle sopivat vanteet ja renkaat, valitse ensin ajoneuvosi.

Täydellinen rengassarja TPMS:llä

Jos ajoneuvosi on varustettu suoralla TPMS-järjestelmällä, asennamme ja ohjelmoimme sopivat TPMS-anturit ilman lisäkustannuksia uusiin renkaisiisi.

Rengaspaketti - Kustannustehokas ja nopea asennus

Kaikki rengasalan ammattilaiset suosittelevat talvirenkaita talvella ja kesärenkaat ovat aina oikea valinta kesäksi. Jos sinulla on molempia renkaita asennettuna erillisille kevytmetalli- tai teräsvanteille autoosi, sinun ei tarvitse huolehtia renkaiden vaihdosta lokakuussa tai pääsiäisen aikoihin. Täydet pyörät tarvitsee vain vaihtaa. Täydelliset pyörämme ovat myös edullisempia kuin ostaa renkaat ja vanteet erikseen.

Aluvanteet Kokovuosirenkaat kaikkiin ajoneuvoihin saat osoitteesta 123rengas.fi

Aluvanteet Kokovuosirenkaat kaikkiin ajoneuvoihin löydät osoitteesta 123rengas.fi. Vanteet ja kokovuosirenkaat ovat saatavana paitsi tavallisille henkilöautoille myös citymaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin. Kokovuosirenkaat tunnetaan myös nimellä ympärivuotiset renkaat. Se tarkoittaa siis sitä, että renkaita voidaan käyttää vuoden ympäri.

Tämä tekee autoilusta helpompaa ja myös halvempaa, kun renkaita ei tarvitse olla vaihtamassa muutamana kertana vuodessa. Myöskään hinta näille renkaille ei ole paha, kun ostat renkaasi ja vanteesi osoitteesta 123rengas.fi. Kokovuosirenkaat aluvanteiden kanssa ostettuna tarkoittaa koko pakettia, joka kestää aikaa ja kulutusta.

Aluvanteet ovat nimensä mukaisesti valmistettu alumiinista, joka on todella kestävä materiaali myös Suomen sääolosuhteisiin. Se kestää niin kuumuutta kuin pakkasta. On kätevää ostaa kokovuosirenkaat, joihin on asennettu aluvanteet paikoilleen. Tällöin säästyy itse asentajalle viemiseltä. Aluvanteita ei nimittäin pysty asentamaan ilman asianmukaisia laitteita.

Aluvanteet Kokovuosirenkaat kovaankin ajoon saat osoitteesta 123rengas.fi

123rengas.fi stä saa niin aluvanteita kuin kokovuosirenkaitakin. Renkaita saa ostettua myös siten, että aluvanteet on asennettu niihin valmiiksi. Se tekee autoilusta huomattavasti helpompaa. Sadan valmistajan ja 25 000 rengasprofiilin valikoimasta löydät niin henkilöauton, kuorma auton kuin moottoripyörien renkaita. Ei ole sellaista kulkuvälinettä, johon ei löytyisi sopivia renkaita. Valikoimasta löytyy myös erikoisuuksia, kuten turvarengas rengaspaketti.

Laajan valikoiman lisäksi ostaja saa nopean ja ilmaisen toimituksen sekä 30 päivää aikaa päättää, haluaako pitää ostoksensa. Tällaisilla asioilla taataan loistava asiakastyytyväisyys. Tule sinäkin ostoksille netin laajaan rengasliikkeeseen.

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 27.05.2024 07:34