0942450180

Turvarenkaat


Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

123rengas.fi
Huomio 4.32/5 - 103 Asiakkaiden arviot
lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaitaLaadukkaat turvarenkaat ovat kannattava valinta jokaiseen autoon

Turvarenkaat, eli toisin sanoen run flat - renkaat, auttavat vaaratilanteissa. Nimensä mukaisesti renkailla voi ajaa, vaikka ne olisivat tyhjät. Tyhjänä olevilla renkailla voi ajaa 80 km/h jopa 100 kilometrin matkan. Tämä helpottaa rengasrikon sattuessa. Enää ei tarvitse odotella hinausautoa, vaan voi ajaa korjaamolle itse.

Turvarenkaiden erityinen sivuseinämä antaa renkaan pyöriä vielä rengasrikon sattumisen jälkeenkin. Sivuseinämä ehkäisee renkaan hiertymistä ja räjähtämistä, joten autolla on turvallisempi ajaa. Sivuseinät vaikuttavat myös ohjaustehostimeen ja jarruihin. Kaikissa on turvarenkaissa on asennettuna erityiset vanteet, jotka varmistavat sen, ettei rengas irtoa vanteesta hankalassakaan tilanteessa. Renkaan tyhjentyessä kuljettajaa informoidaan asiasta.

Turvarenkailla voi helposti säästää myös polttoainekuluissa. Ne nimittäin painavat normaalia vähemmän. Netissä toimiva rengasliike 123rengas.fi tarjoaa nämäkin renkaat ja paljon kaikkea muuta moottoripyörän renkaista ammattikäyttöisten autojen renkaisiin. Verkossa hommat hoituvat helposti ja saat tuotteet suoraan kotiisi!

Turvarenkaat saat nyt edulliseen hintaan 123rengas.fi - verkkokaupasta

123rengas.fi -verkkokaupan laajaan valikoimaan kuuluu 100 rengasvalmistajan ja 25 000 profiilia. Valikoimista löytyvät niin ympärivuotiset renkaat, kesärenkaat, talvirenkaat kuin ammattikäyttöön tulevat renkaat. Verkkokaupasta saa myös vanteet, jotka voi asennuttaa renkaisiin.

Renkaat voi nimittäin tilata suoraan jollekin yhteistyötä tekevistä korjaamoista. Sellaisia on tällä hetkellä jo yli 300. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, jolla voidaan taata asiakkaiden tyytyväisyys. Kaikille tuotteille tarjotaan nopea ja ilmainen toimitus. Verkkokaupasta tilaaminen kannattaa monestakin syystä. Tule siis tekemään kannattavia ostoksia ja hoida kaikki autosi asiat kuntoon.

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 24.06.2024 07:35