0942450180

Kuorma-auton renkaat


Asennuspalvelumahdollisuutesi

AsennuspisteesiEi hätää: tarjoamme asennuspalveluja myös kuorma-auton renkaille lähelläsi.
Asennuspalveluhakuun

Haemme yhteistyökumppaneita kuorma-auton renkaiden asennuksiin

Haemme vielä yhteistyökumppaneita kuorma-auton renkaiden asennuksiin.
Ilmainen ilmoittautuminen tässä

Kuljetusalennus

Jos tarvitset suuremman määrän kuorma-auton renkaita (väh. 10 kpl), ole hyvä ja ota meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse: lkw-reifen@delti.com

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • AsennuspalveluKuorma-auton renkaat saa nyt edullisesti osoitteesta 123rengas.fi

Kuorma-auton renkaat voi ostaa nyt netissä toimivasta rengasliikkeestä 123rengas.fi. Kuorma-auton renkaiden valinnan kanssa tulee olla tarkkana, koska kuorma-autoja käytetään ammattikäyttöön. Ajoa tulee paljon, joten sen vuoksi renkailta vaaditaan kestävyyttä. Tiet, joilla ajetaan, saattavat olla todella huonossa kunnossa, joten on tärkeää, että renkaat ovat laadukkaat. Myös urasyvyys on tärkeä seikka.

Kuorma-auton renkaille on annettu suositellut urasyvyydet. Toki urien minimimäärät milleinä on myös määrätty laissa aivan kuin muillakin ajoneuvoilla. Voit myös ostaa niin kutsutun rengaspaketin, johon kuuluvat myös vanteet. 123rengas.fi toimii verkossa, joten renkaiden valikoiman selaaminen on helppoa. Kuorma-auton renkaiden ostamisessa tulee kiinnittää huomiota kuorma-auton nopeusluokkaan, koska se määrittää ne renkaat, joiden joukosta voi valita sopivimmat. Nopeusluokka tarkoittaa sitä, kuin monta kilometriä tunnissa autolla saa ajaa. Kuorma-autoon saa niin kesä- kuin talvirenkaita.

Kuorma-auton renkaat kannattaa valita huolella, koska renkaiden ostossa tulee ottaa huomioon niin monta asiaa. Ensimmäisenä tulee miettiä, tarvitaanko talvirenkaat vai kesärenkaat. Talvirenkaista on saatavana nastarenkaat ja kitkarenkaat. Kuorma-auton renkaiden leveys, profiili ja tuumakoko tulee myös tietää. Renkaat ovat huomattavasti muiden ajoneuvojen renkaita suurempia. Nopeusluokkia on lukuisia erilaisia.

Pienin nopeusluokka on maksimissaan 50 kilometriä tunnissa ja suurin 170 kilometriä tunnissa. Tällaisia suurimman luokan kuorma-autoja ei ainakaan Suomessa ole käytössä, joten niihin sopivia renkaitakaan ei myydä. Suurin osa kuorma-autoista saavat kulkea Suomessa ainoastaan maksimissaan 80 kilometriä tunnissa. Rajoitukset riippuvat kuorma-autoista.

123rengas.fi verkkokaupassa on saatavana monia suosituimmista rengasmerkeistä. Kuorma-autojen renkaat täytyy valita myös akselien mukaan. Renkaita on erityisille akseleille, vetoakseleille, ohjausakseleille ja perävaunulle. Muistettavana on siis monta tärkeää seikkaa, jotta kuorma-auton renkaiden ostaminen onnistuu.

Kuorma-auton renkaat ovat saatavilla nyt edullisesti osoitteesta 123rengas.fi

123rengas.fi on netissä toimiva rengasliike, jonka valikoima on erittäin laaja. Valikoimasta löytyy sata eri rengasvalmistajaa ja 25 000 rengasprofiilia. Näiden lisäksi ostaja saa nopean ja ilmaisen toimituksen sekä 30 päivää aikaa palauttaa ostoksensa, mikäli ei ole niihin tyytyväinen. Tervetuloa ostoksille!

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 27.05.2024 07:35