00358942451605

Renkaat vanteineeen: Ympärivuotiset renkaat teräsvanteilla

Renkaat vanteineeen

Täältä löydät teräsvanteet talvirenkailla kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin, tasapainotettu ja asennettu, valmis asennettavaksi autollesi.

Huomaa, että EU:ssa kaikki käyttöön hyväksytyt autot 1. marraskuuta 2014 jälkeen on varustettava rengaspaineen seurantajärjestelmillä (TPMS). Jos autossasi on jo aktiivinen TPMS, voit ostaa renkaat, jotka on esiasetettu teräsrenkaille autollesi räätälöityjen antureiden kanssa.

Rengastyyppi:

Ajoneuvovalikoima

Auton tyyppi

Ole hyvä ja valitse listasta ajoneuvosi valmistaja

Auton valmistaja:Ympärivuotiset renkaat teräsvanteilla kannattaa tilata nopeasti netistä osoitteessa 123rengas.fi

Ympärivuotiset renkaat teräsvanteilla ovat kätevä valinta silloin, kun arvostat helppoutta. Sinun ei tarvitse enää etsiä halpoja renkaita, koska olet tullut paikkaan, josta sellaisia löytää. Ympärivuotiset renkaat, eli kitkarenkaat, käyvät nimensä mukaisesti ympäri vuoden, mikä on ajajalle todella helppoa. Kitkarenkaita suositaan tällä hetkellä erityisesti eteläisemmässä Suomessa, koska siellä kelit eivät ole niin haastavia kuin pohjoisessa. Toki kitkarenkailla voi ajaa kovassa lumimyräkässä kuin vesikelilläkin. Sen vuoksi ne sopivat myös Pohjois-Suomen oloihin.

Verkossa ympärivuotisia renkaita myy 123rengas.fi, joka on tunnetusti yksi Suomen parhaimmista rengasliikkeistä. Arvostamme laatua, mutta haluamme samaan aikaan tarjota asiakkaillemme edullisia hintoja. Ei siis ihmekään, että 123rengas tunnetaan loistavasta hinta-laatu-suhteesta. Käy siis sinäkin peremmälle tähän mahtavaan rengasliikkeeseen, josta saat kaikki renkaat jokaiselle kelille. Ympärivuotiset renkaat valitessasi voit olla varma, että niiden pinta on valmistettu siten, että ne sopivat arktisiin oloihin.

Ympärivuotiset renkaat teräsvanteilla saat nyt edullisesti netistä

123rengas.fi on paikka, jossa halvat hinnat, laaja valikoima ja ilmainen ja nopea toimitus kohtaavat. Valikoimastamme löydät sata eri rengasmerkkiä ja jopa 25 000 profiilia. Renkaita löytyy niin moottoripyöriin, autoihin kuin melkeinpä kaikkeen muuhunkin moottorilla varustettuun. Saatpa meiltä jopa kuorma auton renkaatkin.

Verkkokaupastamme ostaessaan renkaiden tilaaja saa 30 päivää aikaa palauttaa tuotteet, mikäli ne eivät vastaa odotuksia tai ovat vääränlaiset omaan menopeliin. Älä siis enää aikaile, vaan hommaa tarvitsemasi renkaat suoraan verkkokaupastamme, jossa et maksa laadusta liikaa. Et taatusti tule pettymään, vaan teet kauppaa kanssamme jatkossakin.

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 16.04.2021 07:34