0942450180

Pyörät

Teräsvanteet kesärenkailla

Helposti täydellinen rengaspaketti

Helposti täydellinen rengaspaketti

Valitse auto
Valitse vanne
Valitse rengas
Tilaa rengaspaketti

Meillä on sinulle sopivat vanteet ja renkaat.

Jotta voimme näyttää sinulle sopivat vanteet ja renkaat, valitse ensin ajoneuvosi.

Täydellinen rengassarja TPMS:llä

Jos ajoneuvosi on varustettu suoralla TPMS-järjestelmällä, asennamme ja ohjelmoimme sopivat TPMS-anturit ilman lisäkustannuksia uusiin renkaisiisi.

Rengaspaketti - Kustannustehokas ja nopea asennus

Kaikki rengasalan ammattilaiset suosittelevat talvirenkaita talvella ja kesärenkaat ovat aina oikea valinta kesäksi. Jos sinulla on molempia renkaita asennettuna erillisille kevytmetalli- tai teräsvanteille autoosi, sinun ei tarvitse huolehtia renkaiden vaihdosta lokakuussa tai pääsiäisen aikoihin. Täydet pyörät tarvitsee vain vaihtaa. Täydelliset pyörämme ovat myös edullisempia kuin ostaa renkaat ja vanteet erikseen.

Laadukkaat kesärenkaat teräsvanteilla kääntävät kuumimmankin kesäleidin katseet

Kesärenkaat teräsvanteilla ovat varma valinta autoon kuin autoon. Uudet teräsvanteet ovat kestävät ja katseita kestävät. Tilaa omasi verkossa ja säästät arvokasta ikaa, jonka voisi käyttää tallissa. Tuotteet ovat helppo valita valikoimastamme, joten ei muuta kuin rekisteriote käteen ja renkaita tilamaan! Helpoin tapa tilata uudet renkaat netissä on syöttää haluamasi renkaan koko, maksaa tuote ja heittäytyä ajen puuhiin odotellen toimistusta. Kauaa et tosin ehdi odotella, sillä nopeat toimitusaikamme kestävät kiireisenkin autonrassaajan aikataulut.

123rengas.fi tarjoaa asiakkaille ympärivuotiset renkaat laajasta valikoimasta. Valikoimassamme on yli 100 eri merkkiä ja vielä laajempi valikoima eri profiilejä, löydät varmasti renkaat juuri sinun tarpeisiin. Tutustuthan myös asennusverkostoomme, jos tallistasi ei löydy rengaskonetta. Olemme etsineet sinua varten laajan verkoston eri rengasasentajia, jotka löydät täältä. Hakukoneeseen on helppo syöttää paikkakuntasi ja postinumerosi.

Turvalliset ja edulliset kesärenkaat teräsvanteilla henkilö- ja kevytkuorma-autoihin

123rengas.fi valikoimasta löydät laadukkaat auton renkaat, mutta emme ole unohtaneet ammattiautoilijoita. Meiltä saa myös suurempia eriä, joilla pystymme täyttämään isonkin kuljetusliikkeen tarpeet. Emme ole unohtaneet isommilla vannekoolla varustettuja maastureita tai muita isoja henkilöautoja.

Meidän valikoimalla ja edullisilla hinnoilla ei kannata odottaa, että renkaasi ovat aivan loppuun kuluneet. Usein talvirenkaista huolehditaan kulutustuspintojen ja nastojen suhteen, mutta myös huonot kesärenkaat voivat aiheuttaa yllättäviä tilanteita tien päällä. Merkkiuskollisuus palkitaan, sillä löydät varmasti tutut merkit, mutta voit tutustua myös uusiin valmistajiin helposti hakukoneemme kautta.

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 24.06.2024 07:34