0942450180

Aluvanteet: Modernit katseenvangitsijat tyylillä

Top Seller

ALUTEC Grip

6 x 15ET 38
107,84 € Per vanne

Suosituimmat kevytmetallivanteemme

ALUTEC Grip

5.5 x 14ET 35
alkaen 99,41 €

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
alkaen 117,55 €

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
alkaen 104,74 €

KESKIN KT17

8 x 18ET 45
alkaen 197,01 €

Meillä on sinulle sopiva vanne

Jotta voimme näyttää sinulle sopivat vanteet, valitse ensin ajoneuvosi

Aluvanteet antavat näköä ja tyyliä viimeistellen autosi ulkonäön

Aluvanteet viimeistelevät autosi ulkonäön ja antavat mahdollisuuden valita muita kuin vakiona tulleita rengaskokoja. Useimmissa autoissa voi valita suuremman vannekoon ja käyttää matalampaa ja leveämpää rengasta joka lisää ajonautintoa. Katso sivuiltamme mallikohtaiset vaihtoehdot. Laajasta valikoimastamame löydät juuri autosi malliin ja ulkonäköön sopivat vanteet edulliseen hintaan. Halvat vanteet voivat silti olla laadukkaita, kuten meidän valikoimissamme. Hyvät yhteydet suuriin valmistajiin takaavat edulliset ostohintamme, jotka siirrämme myös asiakkaillemme. Siksi hintamme ovat edullisia ilman että laatu kärsii.

Osta autosi alumiinivanteet meiltä niin teet hyvän kaupan! Muista samalla talvella käytössä nastarenkaat ja valitse hienot vanteet myös talvikauden renkaisiin. Näin voit ajaa tyylikkäällä autolla ympäri vuoden maksamatta renkaiden vaihtamisesta vanteille. Saat meiltä vanteiden lisäksi niille sopivat renkaat, ja yhteistyökumppanimme asentaa tilaamasi tuotteet autoosi. Voit lisätä autoosi ulkonäköä ja ajo-ominaisuuksia helposti ja edullisesti tilaamalla laadukkaita tuotteita osoitteesta 123rengas.fi!

Autoosi sopivat aluvanteet ovat kuin piste i:n päällä!

123rengas.fi tarjoaa vateet laajasta valikoimasta edullisesti ja luotettavalla toimituksella. Löydä omasi laajasta merkkikohtaisesti opastavasta mallistostamme ja tilaa omasi heti. Näin autosi saa uutta näköä ja ilmettä, joka varmasti huomataan. Auton ulkonäön kruunaavat aluvanteet ovat kuin piste i:n päällä - ne tekevät autostasi viimeistellyn ja huolitellun näköisen.

Muista myös että laadukkaat aluvanteet on helpompi pitää puhtaina, eikä niiden taakse kerry kuraa ja likaa kuten muovisten pölykapselien. Valikoimastamme voit valita vanteet ja renkaat jotka täydentävät autosi ajo-ominaisuuksia ja tekevät matkastasi turvallisemman ja mukavamman jokaisella kelillä ja vuodenajalla!

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 28.11.2023 07:34