00358942451605

Aluvanteet

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Valitse ajoneuvon malli

Valmistaja:
malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:


Aluvanteet antavat näköä ja tyyliä viimeistellen autosi ulkonäön

Aluvanteet viimeistelevät autosi ulkonäön ja antavat mahdollisuuden valita muita kuin vakiona tulleita rengaskokoja. Useimmissa autoissa voi valita suuremman vannekoon ja käyttää matalampaa ja leveämpää rengasta joka lisää ajonautintoa. Katso sivuiltamme mallikohtaiset vaihtoehdot. Laajasta valikoimastamame löydät juuri autosi malliin ja ulkonäköön sopivat vanteet edulliseen hintaan. Halvat vanteet voivat silti olla laadukkaita, kuten meidän valikoimissamme. Hyvät yhteydet suuriin valmistajiin takaavat edulliset ostohintamme, jotka siirrämme myös asiakkaillemme. Siksi hintamme ovat edullisia ilman että laatu kärsii.

Osta autosi alumiinivanteet meiltä niin teet hyvän kaupan! Muista samalla talvella käytössä nastarenkaat ja valitse hienot vanteet myös talvikauden renkaisiin. Näin voit ajaa tyylikkäällä autolla ympäri vuoden maksamatta renkaiden vaihtamisesta vanteille. Saat meiltä vanteiden lisäksi niille sopivat renkaat, ja yhteistyökumppanimme asentaa tilaamasi tuotteet autoosi. Voit lisätä autoosi ulkonäköä ja ajo-ominaisuuksia helposti ja edullisesti tilaamalla laadukkaita tuotteita osoitteesta 123rengas.fi!

Autoosi sopivat aluvanteet ovat kuin piste i:n päällä!

123rengas.fi tarjoaa vateet laajasta valikoimasta edullisesti ja luotettavalla toimituksella. Löydä omasi laajasta merkkikohtaisesti opastavasta mallistostamme ja tilaa omasi heti. Näin autosi saa uutta näköä ja ilmettä, joka varmasti huomataan. Auton ulkonäön kruunaavat aluvanteet ovat kuin piste i:n päällä - ne tekevät autostasi viimeistellyn ja huolitellun näköisen.

Muista myös että laadukkaat aluvanteet on helpompi pitää puhtaina, eikä niiden taakse kerry kuraa ja likaa kuten muovisten pölykapselien. Valikoimastamme voit valita vanteet ja renkaat jotka täydentävät autosi ajo-ominaisuuksia ja tekevät matkastasi turvallisemman ja mukavamman jokaisella kelillä ja vuodenajalla!

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 26.09.2021 07:34