0942450180

Rengashaku

Tietoja koosta
Leveys
Korkeus
Halkaisija
Rengashaku

Tietoja autovalikoimasta


Päivän tarjous

Goodride All Season Elite Z-401 205/55 R16 91V
70,89 €

Erittäin helppo tilata

Icons-a

Valitse koko

Icons-b

Valitse rengas

Icons-c

TilaaYmpärivuotiset renkaat tekevät autoilusta helppoa ja vaivatonta

Oletko kyllästynyt jatkuvalta tuntuvaan renkaiden vaihtoon? Haluaisitko ajaa samoilla renkailla kesät ja talvet? Arvostatko helppoutta ja vaivattomuutta? Vaihdatko talvirenkaat aina viime tingassa ja joskus jopa myöhässä? Jos vastauksesi on kyllä, saattaa oikea ratkaisu sinulle olla ympärivuotiset renkaat, jotka nimensä mukaisesti sopivat ajoon niin kesällä kuin talvellakin. Ei siis enää turhauttavia ja aikaa vieviä renkaiden vaihtoja! Kätevää, eikö vain? Ympärivuotisilla renkailla on jo useita vannoutuneita ja aktiivisia käyttäjiä, ja niiden tuotekehityksessä on edistytty todella suurin harppauksin.

Nyt ympärivuotisia renkaita käytetään jo Suomessakin, missä sääolosuhteet ovat välillä todella haastavia, ja renkaiden turvallisuus sekä pito ensisijaisen tärkeitä. 123rengas.fi -sivulta löydät kaikkien tunnettujen rengasvalmistajien renkaat, kuten esimerkiksi halvat, mutta laadukkaat maasturin ympärivuotiset renkaat. Renkaat kesällä ja talvella ajoon löydät 123rengas.fi *stä. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi!

Ympärivuotiset renkaat soveltuvat kesä- ja talviajoon, mikä tekee niistä helpot renkaat esimerkiksi katumaastureihin ja muihin ajoneuvoihin silloin, kun arvostat toimivia, mutta vaivattomia renkaita. Renkaiden m s -merkintähän tulee englanninkielen sanoista "mud and snow", mikä tarkoittaa mutaa ja lunta, ja kertoo siitä, millaiseen käyttöön rengas soveltuu. Kun allasi on m s renkaat talvella, voit luottaa hyvään pitoon ja vakaaseen ajotuntumaan lumisellakin tienpinnalla.

Ympärivuotisten renkaiden rakenteissa on käytetty sekä talvi- että kesärenkaiden parhaita ominaisuuksia, jotka yhdistämällä on saatu valmistettua turvallisia ja käytettäviä ympärivuotiseen käyttöön sopivia laadukkaita renkaita. Näillä renkailla ajelet mukavasti kesät ja talvet, jolloin voit käyttää renkaiden vaihdosta säästyneen ajan johonkin muuhun. Mikset siis säästäisi aikaa ja rahaa, ja hankkisi ympärivuotisia renkaita? 123rengas.fi on oikea paikka renkaiden ostoon. Valikoimistamme löydät niin auton kuin moottoripyörän renkaat.

Ympärivuotiset renkaat nopealla ja ilmaisella toimituksella osoitteesta 123rengas.fi!

Ympärivuotiset renkaat nopealla ja ilmaisella toimituksella löydät 123rengas.fi -verkkokaupasta! Laajasta valikoimastamme sadan rengasmerkin ja 25 000 profiilin joukosta voit valita ajoneuvoosi sopivimmat renkaat ja varaosat. Meillä on erittäin laaja asennuspalveluiden verkosto, joten saat renkaasi halutessasi asennettuina suoraan ajoneuvoosi. Helppoa ja vaivatonta, eikö vain?

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 24.06.2024 07:36