0942450180

Moottoripyörän renkaat: Kilpaurheilu

Asennuspalvelusi

AsennuspalvelusiEi hätää. Tarjoamme myös moottoripyörän renkaille asennuspalvelua lähelläsi. Asennuspalveluhakuun

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Kuinka pääsen asennuskumppaniksi?

Haemme vielä yhteistyökumppaneita moottoripyörän renkaiden asennuksiin.
Ilmoittaudu tässä ilmaiseksiKilpaurheilu vaatii lajiin kuuluvat laadukkaat ja ominaisuuksiltaan sopivat renkaat

Moottoriurheilu vaatii kunnon välineet. Varsinkin kilpaurheilussa on jo pelkästään turvallisuuden ja suorituskyvyn vuoksi tärkeää huolehtia siitä, että ajoneuvo ja sen varusteet ovat kunnossa. Sopivat ja laadukkaat renkaat ovat ykkösasia varsinkin radalla ajettaessa. Renkaiden valinnassa on mietittävä urheilusuorituksen laatua, alustan materiaalia ja kilpailutyyppiä. Esimerkiksi sprintissä on huomioitava vararenkaiden tarve. Kuumentunut rengas ei ole ominaisuuksiltaan optimi.

Endurance-tyyppinen kilpaurheilu asettaa taas renkaalle aivan erilaiset vaatimukset. Myös talvimoottoriurheilu - erityisesti jäärata-ajo - asettaa renkaille omat vaatimuksensa. Monet suosivat kunnon jääpiikkejä ja lumen poistavaa kuviointia. Jokaisella kuskilla ja huoltoporukalla on myös omat salaisuutensa ja tapansa vastata erilaisten kelien ja alustojen vaatimuksiin. Renkaiden ostaminen on helppoa osoitteesta 123rengas.fi.

Omat suosikit löytyvät varmasti, sillä valikoimassa on yli 100 huippubrändiä ja 25 000 erilaista profiilia. Huippumerkkien joukosta löytyy esimerkiksi Pirellin, Kumhon ja Michelinin renkaita laidasta laitaan. Valikoimasta löydät myös halvat moottoripyörän renkaat.

Kilpaurheilu on turvallista, kun perusasiat ovat kunnossa - renkaat ovat erikoisasemassa

123rengas.fi tarjoaa valikoimassaan useat erilaiset rengastyypit, olipa kyseessä sitten ristikudosrengas, vyörengas tai ristikudosvyörengas. Vaikka ristikudosrenkaat on jo moni käyttäjä korvannut vyörenkaalla, löytyy niiden kannattajia vieläkin. Tietyissä olosuhteissa ristikudosrenkaat voivat edelleen toimia paremmin, kuin uudemmat rengastyypit. Renkaan valinnassa on mietittävä myös monia muita ominaisuuksia, joilla voi olla merkitystä herkässä kilpaurheilussa.

123rengas.fistä on helppo etsiä oikeat renkaat esimerkiksi koon, merkin tai nopeusluokan perusteella. Valitsemisen lisäksi ostaminen on helppoa ja renkailla on nopea ja ilmainen toimitus sekä palautusoikeus. Panosta kilpaurheilussa oikeisiin asioihin - kunnon renkaat takaavat turvallisen suorituksen ja voivat parantaa suoritusta merkittävästi.

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 24.06.2024 07:38