0942450180

Maastoajoneuvon renkaat


Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

123rengas.fi
Huomio 4.32/5 - 103 Asiakkaiden arviot
lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • AsennuspalveluMaastossa renkaat joutuvat kovalle koetukselle - erityisrakenne auttaa kestämään

Autoiluun tulee aika ajoin myös uusia termejä. Sellainen on ainakin SUV-lyhenne (sport utility vehicle), USA:sta peräisin oleva termi, joka tarkoittaa Suomessa lähinnä kaupunki- ja nelivetomaastureita. Näihin autoihin löytyy myös omat renkaansa, jotka parhaimmillaan soveltuvat yhtä hyvin katuajoon ja rankempiin olosuhteisiin. Ajetaanpa sitten kaupungissa tai vaikka syrjäisellä metsätiellä, renkaat eivät petä niille asetettuja kovia odotuksia.

Maastossa renkaat kestävät kovaakin kulutusta esimerkiksi renkaan reunojen kovan rakenteen ansiosta. SUV-renkaiden edullinen hankintapaikka on 123rengas.fi, josta voi samalla hankkia vaikkapa tyylikkäät vanteet. 4x4 -renkaista löytyy omat renkaansa katu- tai maastokäyttöön.

Renkaat voidaankin jakaa eri luokkiin käyttötarkoituksen mukaan, puhutaan tiekäyttöön tarkoitetuista renkaista, SUV-renkaista ja off road -renkaista. Nelivetoon on hyvä hankkia neljä samanlaista rengasta, jotta ajo-ominaisuudet säilyisivät. 123rengas.fi stä löytyy aina halpoja renkaita - hanki samalla koko kierros nelivetoosi ja nauti maksimaalisesta suorituskyvystä ja ajotarkkuudesta.

Onpa kyseessä sitten varsinainen off road-kuski tai vain satunnainen maastoilija, ovat BF Goodrichin renkaat mainio valinta. Maastossa renkaat toimivat juuri kuten halutaan. Olipa renkaiden alla kivinen tie, mutapätkä, hiekkadyyni tai lumipenkka, näillä renkailla kulkeminen onnistuu maastossa kuin maastossa.

BF Goodrich on satsannut juuri 4x4 -renkaisiinsa. Tästä osoituksena on viime vuosina jatkunut menestys tärkeimmissä rallikilpailuissa ympäri maailmaa. Merkki on sekä ammattilaisten että harrastelijoitten suosiossa. Renkaista löytyy omansa maastopainotteiseen tai kaupunkiajoon painottuvaan ajoon. Esimerkiksi Mud Terrain on ideaali ajettaessa suhteessa 20/80 % maantiellä ja maastossa. Renkaassa on muun muassa aggressiivinen, avoin kuviointi sekä syvät urat ja voimakas lamellointi. Renkaan todella vahva runko kestää sekä vaurioita että kulutusta.

All Terrain puolestaan suosii tasapuolisesti katu- ja maastoajoa. BF Goodrichiltä löytyvät myös talvirenkaat sekä tavallisiin henkilöautoihin että urheilullisiin autoihin. Näidenkin renkaiden loistavat ominaisuudet takaavat esimerkiksi auton maksimaalisen hallinnan lumella ja jäällä.

Maastossa renkaat eivät saa pettää - satsaa siis huippulaatuun

123rengas.fi on erinomainen valinta 4x4 -renkaiden hankintaan, olivatpa kyseessä sitten SUV-renkaat tai todelliset off road -renkaat. BF Goodrich on erinomainen esimerkki huippumerkistä, jonka renkaita voit hankkia edullisesti laajasta valikoimasta. Ostaminen on lisäksi helppoa ja renkaiden toimitus nopeaa ja tietenkin ilmaista. Uusien huippurenkaiden hankinta ei voi olla tämän helpompaa!

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 24.06.2024 07:35