00358942451605

Oldtimer renkaat


Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

123rengas.fi
Huomio 4.26/5 - 73 Asiakkaiden arviot
lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Oldtimer-renkaat saat edullisesti ja helposti netistä meidän kauttamme

Halvat moottoripyörän Oldtimer-renkaat ovat kätesi ulottuvilla. Saat tilattua ne kauttamme helposti ja ilman erityiskuluja klassikomalleihin, toimituksen ja asennuksen hoituessa tarpeen vaatiessa partneriemme kautta. Renkaat sopivat erinomaisesti vanhoihin moottoripyöriin, ja ne tuovat käytetyllekin koneelle täyden uudenlaisen ajokokemuksen ja tuntemuksen. Kaikki tuotteet on testattu ja toimiviksi todettu, joten laatutakuu tulee kolmenkymmenen päivän palautusoikeudella. Parempaa hintaa ja palvelua et takuulla löydä mistään muualta.

Mutta toimi nopeasti sillä renkaita on saatavilla vain rajoitettuissa erissä, ja kun erä on myyty loppuun voi olla, että samanlaista erää samalla hinnalla ei enää löydy helposti. Tilaa siis jo tänään ja saat tarvittaessa koko paketin renkaista, toimituksesta ja asennuksesta yhdellä hinnalla. Oli tarve sitten kevyille kesärenkaille tai yli 200 kilometrin tuntivauhdin kilpa-ajoihin löydät takuulla useamman mahdollisen vaihtoehdon laajasta valikoimastamme.

Oldtimer-renkaat löytyvät helposti 123rengas.fi valikoimasta, valitse itsellesi sopiva vaihtoehto halvalla

123rengas.fi Oldtimer valikoima on kattava mittojen, rengaskoon, merkkien, hintaluokan ja tietenkin myös nopeusluokan puolesta. Valikoimamme on laaja ja jaktuvasti kasvava, ja pyrimme aina tarjoamaan asiakkalle parhaan mahdollisen hinnan ja laadun, sekä tietenkin palvelun. Osa tuotteistamme on niin suosittua ja laadukasta vintage tavaraa, että jopa hipsterit ostavat niitä huvikseen.

Ota siis kaikki irti tästä tilaisuudesta ja tilaa tarvitsemasi renkaat samantien online palvelumme kautta. Voit maksaa helposti netin kautta, ja toimitus sekä asennus tapahtuu tarvittaessa kumppaniasemiemme kautta käden käänteessä. 123rengas takaa sinulle parhaan ostokokemuksen.

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 26.09.2021 07:34