00358942451605

Teräsvanteilla

Täältä saat teräksiset renkaat kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin sekä katumaastureihin ja off-road ajoneuvoihin.

Toimitusaika on noin 2-4 arkipäivää. Mikäli toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä teille mahdollisimman nopeasti.

Ajoneuvovalikoima

Auton tyyppi

Ole hyvä ja valitse listasta ajoneuvosi valmistaja

Auton valmistaja:Teräsvanteilla helposti tyyliä, kykyä ja turvallisuutta autoiluun

Teräsvanteilla saat autoosi tyyliä ja turvallisuutta vahvarakenteisilla vanteilla, jotka eivät halkea kanttareeseen kolahtaessaan. Edullinen ostaa, helppo hoitaa. Teräsvanteilla on myös erityisominaisuus, joka ei ole saatavilla kevytmetallivanteita käytettäessä. Teräsvanteiden tyyliä voidaan nimittäin muuttaa nopeasti ja helposti. Osta uudet pölykapselit, ja tyylinmuutos on valmis. Teräsvanteet ovat toki huomattavasti kevytmetallivanteita raskaammat, joten ne vaikuttavat omalla tavallaan auton ajo-ominaisuuksiin.

Toisaalta teräsvanteet ovat helpommin tasapainotettavat kuin kevyestä metalliseoksesta valmistetut kevytmetallivanteet. Teräsvanteet ovat immuuneja alumiinivanteiden ongelmalle, lohkeamiselle. Teräsvanne voi vääntyä, mikäli isku on riittävän kova. Korjaus ei kuitenkaan ole kallis, sillä teräsvanteet ovat se perinteinen vaihtoehto, jota ei ole hinnalla pilattu.Niiden näyttävyys ei ole kuitenkaan ihan sama kuin kevytmetallivanteissa. Varsinkin kalliimmat kevytmetallivanteet ovat erittäin näyttäviä pelit- eli teräsvanteiden ollessa tavanomaisia ja edullisia vaihtoehtoja. Ja aina voi hankkia näyttävät pölykapselit.

Aja teräsvanteilla - osta ne 123renkaasta edullisesti ja nopeasti

123rengas.fi myy vanteet uusille ja vanhoille asiakkailleen helposti ja nopeasti verkkokaupasta. Nopea ja ilmainen toimitus takaa oikeat tuotteet ja ratkaisut myös kiireellisenkin tarpeeseen. Verkosto on erittäin laaja ja asennuskumppaneita on runsaasti, jopa yli 300 kappaletta. Valikoima on valtava, tuotteita on joka lähtöön. Jokaiselle löytyy varmasti oikeanlaiset tuotteet, jotka vastaavat tarvetta.

Renkailla on 30 päivän palautusoikeus, joten voit ostaa renkaat/teräsvanteet ja ensin tarkistaa tuotteen sopivuuden. Mikäli tuote ei olekaan oikea, tai sävy ei vastaa odotettua, renkaat voi palauttaa ilmaiseksi ja vaikka valita valtavasta mallistosta toisen sarjan.

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 16.04.2021 07:34