0942450180

Moottoripyörän renkaat: Motocross

Asennuspalvelusi

AsennuspalvelusiEi hätää. Tarjoamme myös moottoripyörän renkaille asennuspalvelua lähelläsi. Asennuspalveluhakuun

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Kuinka pääsen asennuskumppaniksi?

Haemme vielä yhteistyökumppaneita moottoripyörän renkaiden asennuksiin.
Ilmoittaudu tässä ilmaiseksiNetissä asioidessasi löydät Motocross-renkaat, joiden hinta on kohdallaan

Motocrossiin käytettäviltä renkailta vaaditaan paljon. Niiden tulee kestää kovaa ajoa, huonoa maastoa ja jopa hyppyjä. Renkaiden tulee pitää myös sateisella kelillä, jotta kuljettajalle voidaan taata maksimaalinen turvallisuus.

Motocross -renkaiden etu- ja takarenkaat saattavat vaihdella hieman ajosta riippuen. Sen vuoksi niiden hankinnan kanssa tulee olla tarkkana. Aluksi täytyy tietää, tarvitaanko rengas pehmeälle vai kovalle alustalle. Pehmeäksi alustaksi lasketaan esimerkiksi hiekka ja sora, joilla motocrossia monesti ajetaan. Kyseiseen lajiin voi kuitenkin kuulua kovallakin alustalla ajoa.

Motocross-renkaat kaikenlaiseen ajoon saat nyt 123rengas.fi -verkkokaupan kattavasta valikoimasta. Voit ostaa niin etu- kuin takarenkaat ja samalla myös sisärenkaat. Netissä renkaiden valitsemiseen voi käyttää enemmän aikaa ja renkaita voi vertailla toisiinsa. Näin vältytään vääriltä valinnoilta. Edes renkaiden hinta ei ole esteenä, koska 123rengas.fi *llä et maksa mistään liikaa. Eihän motocrossin harrastamisen tarvitse olla kallista!

Saat motocross-renkaat nyt edullisesti ja näppärästi verkkokauppa 123rengas.fi *stä

123rengas.fi on verkossa toimiva rengasliike, joka takaa asiakkailleen halvat hinnat ja laajan valikoiman. Valikoimaan kuuluu sata eri rengasvalmistajaa ja renkaita 25 000 profiilissa. Kaikille tilauksille tarjotaan ilmainen ja nopea toimitus. Tuotteet voi tilata myös korjaamoille, jotka tekevät kanssamme yhteistyötä.

Näillä korjaamoilla, joita on jo yli 300, niin renkaat kuin vanteet laitetaan suoraan ajoneuvosi alle, jotta matka pääsee jatkumaan. Osta siis renkaat motocrossiin verkkokaupasta, jossa sinua palvellaan henkilökohtaisesti. Saat kaikki suosituimmat merkit, kuten Dunlop ja Pirelli. Kyllä renkaiden ostaminen on sitten helppoa!

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 27.05.2024 07:38