0942450180

Pyörät

Aluvanteet talvirenkailla

Top Seller

KESKIN KT17

8 x 18.0ET 45
224,48 € Per vanne

Helposti täydellinen rengaspaketti

Helposti täydellinen rengaspaketti

Valitse auto
Valitse vanne
Valitse rengas
Tilaa rengaspaketti

Suosituimmat kevytmetallivanteemme

ALUTEC Grip

6.5 x 16.0ET 50
alkaen 120,51 €

MAM RS4

8.5 x 19.0ET 45
alkaen 243,36 €

DBV 5DS 005

6.5 x 16.0ET 48
alkaen 111,56 €

ATS Antares

6 x 15.0ET 38
alkaen 122,22 €

Meillä on sinulle sopivat vanteet ja renkaat.

Jotta voimme näyttää sinulle sopivat vanteet ja renkaat, valitse ensin ajoneuvosi.

Täydellinen rengassarja TPMS:llä

Jos ajoneuvosi on varustettu suoralla TPMS-järjestelmällä, asennamme ja ohjelmoimme sopivat TPMS-anturit ilman lisäkustannuksia uusiin renkaisiisi.

Rengaspaketti - Kustannustehokas ja nopea asennus

Kaikki rengasalan ammattilaiset suosittelevat talvirenkaita talvella ja kesärenkaat ovat aina oikea valinta kesäksi. Jos sinulla on molempia renkaita asennettuna erillisille kevytmetalli- tai teräsvanteille autoosi, sinun ei tarvitse huolehtia renkaiden vaihdosta lokakuussa tai pääsiäisen aikoihin. Täydet pyörät tarvitsee vain vaihtaa. Täydelliset pyörämme ovat myös edullisempia kuin ostaa renkaat ja vanteet erikseen.

Aluvanteet talvirenkailla ja paljon muuta saat 123rengas.fi:stä

Aluvanteet talvirenkailla kuuluvat 123rengas.fi mahtavaan valikoimaan. Verkkokaupastamme saat halvat renkaat ja vanteet ilman, että sinun täytyy lähteä kiertelemään kauppoja. Voit nimittäin hoitaa tilauksesi kätevästi kokonaan netissä. Aluvanteet ovat hienot, ja tuovat autoon tietynlaista arvokkuutta. Ne keräävät katseita kaupungilla ajellessa.

Nyt sinäkin pystyt tilamaan talvirenkaat, joihin on jo valmiiksi asennettu aluvanteet. Helpotamme sinun urakkaasi, koska sinun ei tarvitse lähteä vielä erikseen autokorjaamolle laitattamaan aluvanteita alle. Voit valita mieleisesi talvirenkaat. Ei ole väliä, pidätkö nasta- vai kitkarenkaista.

123rengas.fi:stä löytyy molempia, ja aluvanteitakin on valikoimassamme lukuisia erilaisia. Nimensä mukaisesti ne on valmistettu alumiinista, joka kestää hyvin niin kulutusta kuin erilaisia sääolosuhteitakin. Aluvanteet ovat pölykapseleita parempi vaihtoehto monessakin mielessä. Turvallisuuteen ne eivät vaikuta, mutta hyvät aluvanteet voivat lisätä ajomukavuutta. Valikoimastamme löytyy useita talvirenkaita, jotka sopivat jokaiseen profiiliin.

Aluvanteet talvirenkailla antavat autoosi kauan kaivattua särmää

123rengas.fi on paikka, jossa ostaja saa halvat hinnat, laajan valikoiman ja nopean ja ilmaisen toimituksen. Renkaat ovat suuri investointi, mutta niidenkin hintoja kannattaa vertailla, sillä vaihtoehdoissa on eroja.

Ethän sinäkään halua maksaa liikaa: halusitpa sitten kesärenkaat tai vaikka nastarenkaat, saat kaiken aina edulliseen hintaan. Voit myös luottaa siihen, että renkaat ovat parasta mahdollista laatua. Valikoimassamme pääset valitsemaan yli sadan rengasmerkin joukosta. Meiltä löytyy jopa 25 000 rengasprofiilia, joten voimme taata, että jokaiseen menopeliin löytyy omansa. Olet lämpimästi tervetullut edullisille ostoksille!

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 08.06.2023 07:35