0942450180

Pyörät

Teräsvanteet talvirenkailla

Helposti täydellinen rengaspaketti

Helposti täydellinen rengaspaketti

Valitse auto
Valitse vanne
Valitse rengas
Tilaa rengaspaketti

Meillä on sinulle sopivat vanteet ja renkaat.

Jotta voimme näyttää sinulle sopivat vanteet ja renkaat, valitse ensin ajoneuvosi.

Täydellinen rengassarja TPMS:llä

Jos ajoneuvosi on varustettu suoralla TPMS-järjestelmällä, asennamme ja ohjelmoimme sopivat TPMS-anturit ilman lisäkustannuksia uusiin renkaisiisi.

Rengaspaketti - Kustannustehokas ja nopea asennus

Kaikki rengasalan ammattilaiset suosittelevat talvirenkaita talvella ja kesärenkaat ovat aina oikea valinta kesäksi. Jos sinulla on molempia renkaita asennettuna erillisille kevytmetalli- tai teräsvanteille autoosi, sinun ei tarvitse huolehtia renkaiden vaihdosta lokakuussa tai pääsiäisen aikoihin. Täydet pyörät tarvitsee vain vaihtaa. Täydelliset pyörämme ovat myös edullisempia kuin ostaa renkaat ja vanteet erikseen.

Talvirenkaat teräsvanteilla kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin

Osta laadukkaat ja edulliset talvirenkaat teräsvanteilla 123rengas.fi *stä henkilöautoon, kevytkuorma-autoon, kaupunkimaasturiin ja maasturiin. Laadukkaat, luotettavat ja kestävät talvirenkaat teräsvanteineen ovat valmiiksi tasapainotettuja, ja saat ne halutessasi asennettuna autoosi todella näppärästi. Vältä siis turha renkaidenvaihtorumba ja hanki renkaat 123rengas.fi *stä jo tänään. Edullinen rengaspaketti sopii niin kuorma auton kuin henkilöautonkin alle.

Talvirenkailla ajat turvallisesti Suomen talven vaihtelevissa sääolosuhteissa, joissa keliolosuhteet voivat yllättää lyhyelläkin matkalla. Hyvät renkaat pitävät sinut ja matkaseurasi tiellä niin liukkaalla ajokelillä kuin räntäsateessakin. Talvirenkailla on miellyttävä, mukava ja luotettava ajaa. Laadukkaat teräsvanteet ovat paitsi hyvännäköiset myös erittäin kestävät ja pitkäikäiset. 123rengas.fi sivulta löydät laajan valikoiman erilaisia rengasmalleja, ja useita eri brändejä, joista voit valita omalle autollesi sopivimmat renkaat. Valitse talvirenkaat ja teräsvanteet 123rengas.fi sivustolta, ja hinta-laatu suhde on taatusti kohdallaan.

Talvirenkaat teräsvanteilla luotettavasti ja varmasti 123rengas.fi sivulta!

123rengas.fi on luotettava paikka hankkia niin ympärivuotiset renkaat kuin talvi- ja kesärenkaatkin kaikkiin kotisi ajoneuvoihin aina henkilöautoista kevytkuorma-autoihin. Meillä on edulliset hinnat, laaja valikoima, nopea ja ilmainen toimitus sekä laaja asennuspalveluiden verkosto, joista voit valita sopivimman asiantuntijan renkaiden asentamista varten. Voit tilata meiltä turvallisesti ja varmasti sillä tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus.

Erinomaiset hakutoimintojemme avulla voit valita omalle autollesi ja mallillesi sopivimmat renkaat näppärästi verkkokaupassamme. Hyvät renkaat pitävät sinut tien päällä turvallisesti ja varmasti. Tilaa laadukkaat, turvalliset ja edulliset renkaat meiltä jo tänään!

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 24.06.2024 07:34