00358942451605

Rengaspaketti talvirenkaat ja Kitkarenkaat

Renkaat vanteineeen

Täältä löydät teräsvanteet talvirenkailla kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin, tasapainotettu ja asennettu, valmis asennettavaksi autollesi.

Huomaa, että EU:ssa kaikki käyttöön hyväksytyt autot 1. marraskuuta 2014 jälkeen on varustettava rengaspaineen seurantajärjestelmillä (TPMS). Jos autossasi on jo aktiivinen TPMS, voit ostaa renkaat, jotka on esiasetettu teräsrenkaille autollesi räätälöityjen antureiden kanssa.

Rengastyyppi:

Ajoneuvovalikoima

Auton tyyppi

Ole hyvä ja valitse listasta ajoneuvosi valmistaja

Auton valmistaja:Talvirenkaat teräsvanteilla kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin

Osta laadukkaat ja edulliset talvirenkaat teräsvanteilla 123rengas.fi *stä henkilöautoon, kevytkuorma-autoon, kaupunkimaasturiin ja maasturiin. Laadukkaat, luotettavat ja kestävät talvirenkaat teräsvanteineen ovat valmiiksi tasapainotettuja, ja saat ne halutessasi asennettuna autoosi todella näppärästi. Vältä siis turha renkaidenvaihtorumba ja hanki renkaat 123rengas.fi *stä jo tänään. Edullinen rengaspaketti sopii niin kuorma auton kuin henkilöautonkin alle.

Talvirenkailla ajat turvallisesti Suomen talven vaihtelevissa sääolosuhteissa, joissa keliolosuhteet voivat yllättää lyhyelläkin matkalla. Hyvät renkaat pitävät sinut ja matkaseurasi tiellä niin liukkaalla ajokelillä kuin räntäsateessakin. Talvirenkailla on miellyttävä, mukava ja luotettava ajaa. Laadukkaat teräsvanteet ovat paitsi hyvännäköiset myös erittäin kestävät ja pitkäikäiset. 123rengas.fi sivulta löydät laajan valikoiman erilaisia rengasmalleja, ja useita eri brändejä, joista voit valita omalle autollesi sopivimmat renkaat. Valitse talvirenkaat ja teräsvanteet 123rengas.fi sivustolta, ja hinta-laatu suhde on taatusti kohdallaan.

Talvirenkaat teräsvanteilla luotettavasti ja varmasti 123rengas.fi sivulta!

123rengas.fi on luotettava paikka hankkia niin ympärivuotiset renkaat kuin talvi- ja kesärenkaatkin kaikkiin kotisi ajoneuvoihin aina henkilöautoista kevytkuorma-autoihin. Meillä on edulliset hinnat, laaja valikoima, nopea ja ilmainen toimitus sekä laaja asennuspalveluiden verkosto, joista voit valita sopivimman asiantuntijan renkaiden asentamista varten. Voit tilata meiltä turvallisesti ja varmasti sillä tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus.

Erinomaiset hakutoimintojemme avulla voit valita omalle autollesi ja mallillesi sopivimmat renkaat näppärästi verkkokaupassamme. Hyvät renkaat pitävät sinut tien päällä turvallisesti ja varmasti. Tilaa laadukkaat, turvalliset ja edulliset renkaat meiltä jo tänään!

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 16.04.2021 07:34