0942450180

Pyörät

Aluvanteet kesärenkailla

Top Seller

AUTEC Skandic

6.5 x 16ET 45
110,42 € Per vanne

Helposti täydellinen rengaspaketti

Helposti täydellinen rengaspaketti

Valitse auto
Valitse vanne
Valitse rengas
Tilaa rengaspaketti

Suosituimmat kevytmetallivanteemme

ALUTEC Ikenu

8 x 18ET 45
alkaen 153,52 €

itWheels ALISIA

6 x 15ET 40
alkaen 109,38 €

BORBET LV4

5.5 x 14ET 43
alkaen 111,79 €

DEZENT TZ graphite

7.5 x 17ET 48
alkaen 155,61 €

Meillä on sinulle sopivat vanteet ja renkaat.

Jotta voimme näyttää sinulle sopivat vanteet ja renkaat, valitse ensin ajoneuvosi.

Täydellinen rengassarja TPMS:llä

Jos ajoneuvosi on varustettu suoralla TPMS-järjestelmällä, asennamme ja ohjelmoimme sopivat TPMS-anturit ilman lisäkustannuksia uusiin renkaisiisi.

Rengaspaketti - Kustannustehokas ja nopea asennus

Kaikki rengasalan ammattilaiset suosittelevat talvirenkaita talvella ja kesärenkaat ovat aina oikea valinta kesäksi. Jos sinulla on molempia renkaita asennettuna erillisille kevytmetalli- tai teräsvanteille autoosi, sinun ei tarvitse huolehtia renkaiden vaihdosta lokakuussa tai pääsiäisen aikoihin. Täydet pyörät tarvitsee vain vaihtaa. Täydelliset pyörämme ovat myös edullisempia kuin ostaa renkaat ja vanteet erikseen.

Tilaa aluvanteet kesärenkailla ja kesäkelit voivat jo tulla

Kukapa ei tykkäisi aluvanteista tai kesärenkaista. Nehän ovat kaksi jokaisen motoristin lempisanaa. Talvi alkaa olla taittumassa ja jotkut meistä uskaltavat jo haaveilla auringon paahteesta ja tulikuumast asfaltista. Vanhoilla kulahtaneilla vanteilla ja lähes sileillä renkailla istuva kiesisi kaipaisi myös vähän kevätsiivousta. Varmasti pystyt kuvittelemaan jo ovella kolkuttelevat paremmat ajokelit. Mikä olisikaan parempaa valmistautumista tuleviin haasteisiin kuin tilaamalla uudet kesärenkaat aluvanteilla. Meillä on huikea valikoima eri kokoja ja profiilejä netissä eikä hinta tai nopea toimitusaika auta kytevään autokuumeeseen.

Vanteet kruunaavat autosi lookin ja uudet hyvin tiehen purevat renkaat varmistavat turvallisuutesi eli valitse meidän laajasta ja edullisesta valikoimasta itsellesi sopivat aluvanteet kesärenkailla. Käytössäsi on helposti operoitava hakukone ja maan kattavin verkosto eri asennusliikkeitä, joissa voit asennuttaa renkaat alle ja hoitaa samalla muita huoltoja.

Aluvanteet kesärenkailla edullisesti ja nopeasti 123renkaan valikoimasta

Antaudu haaveilemaan pian saapuvasta kesästä ja tilaa rohkeasti uudet aluvanteet kesärenkailla koristamaan kiesiäsi. Vaikka kelit eivät vielä antaisikaan periksi renkaiden vaihdon suhteen, mutta kyllähän jokainen auton rassaaja on asetellut uusia vanteita hollille ja ihastellut autoaan. Se on sallittua..jopa suotavaa.

123renkaalla on erittäin laajasta valikoimasta löydät kesä-, talvi- ja ympärivuotiset renkaat useilta eri rengasvalmistajilta, joilta jokaiselta löytyy vielä enemmän rengasprofiilejä. Meidän nopeat ja maksuttomat toimitukset sekä laaja yhteistyöverkosto eri asennusliikkeiden kanssa tekevät rengastoimittajasi valinnan eritätin helpoksi. Muista 123rengas.fi, kun etsit edullsia ja laadukkaita renkaita.

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 24.06.2024 07:35