0942450180

Moottoripyörän renkaat

Asennuspalvelusi

AsennuspalvelusiEi hätää. Tarjoamme myös moottoripyörän renkaille asennuspalvelua lähelläsi. Asennuspalveluhakuun

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Kuinka pääsen asennuskumppaniksi?

Haemme vielä yhteistyökumppaneita moottoripyörän renkaiden asennuksiin.
Ilmoittaudu tässä ilmaiseksiLaadukkaat moottoripyörän renkaat niin katu-, maasto- kuin kilpakäyttöönkin

Ennen moottoripyöräkauden alkua kannattaa tarkastaa moottoripyörän renkaat ja harkita tarvittaessa uusien ostoa. Koska ajokausi on suhteellisen lyhyt, kannattaakin kaikki huollot ja mahdolliset korjaukset tehdä talven aikana, jotta ajokautta ei mene hukkaan turhan takia kesällä. Kuluneet renkaat kannattaa vaihtaa hyvissä ajoin ajomukavuuden ja turvallisuuden vuoksi. Pitkälle reissulle lähdettäessä varsinkin kannattaa olla tarkkana siitä millaiset renkaat alta löytyy.

123rengas.fi toimittaa halpoja mutta laadukkaita renkaita sekä kilpa-ajoon että ihan normaaliin ajamiseen. Kannattaa myös olla tarkkana renkaita valitessa, sillä kaikki renkaat eivät sovi tietenkään kaikkiin tarkoituksiin. Ratakäyttöön soveltuvia kuviottomia renkaita ei tietenkään voi käyttää kadulla ja normaali ajossa. Myös maastoon ja hiekkaisille teille tarvitaan vähän erilaiset renkaat kuin pelkkään katuajoon joten nämä kannattaa miettiä ennen renkaiden hankintaa missä meinaa pyörällä ajaa. 123rengas.fi on edullinen rengaskauppa.

Laadukkaat, mutta edulliset moottoripyörän renkaat kotiin kannettuna

123rengas.fi tarjoaa laajan valikoiman renkaita edulliseen hintaan. Valikoimista löytyy 100 rengasmerkkiä, kuten vaikkapa tunnettu Metzeler, jonka laatuun monet uskovat. Olipa pyöräsi millainen tahansa, valikoimista varmasti löytyy sopivat renkaat aina enduro pyöristä isompiinkin vehkeisiin. Nopea toimitus ja ilmainen kuljetus kotiin asti.

Renkaat voidaan myös toimittaa suoraan yhteen 300 suomessa toimivasta asennuspisteestä jolloin edes renkaan vaihdosta ei tarvitse itse huolehtia, senkuin vain ajaa paikalle ja katsoo kun muut hoitavat tämänkin työn puolestasi. Jos et kuitenkaan ole renkaisiin tyytyväinen, ne voi aina palauttaa 30 päivän sisällä.

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 24.06.2024 07:35