0942450180

Rengaspaketit & vanteet

Renkaat ja vanteet samassa paketissa

Halvempaa kuin ostaminen erikseen, ja helpompaa vaihdettaessa renkaita.

Helposti täydellinen rengaspaketti

Valitse auto
Valitse vanne
Valitse rengas
Tilaa rengaspaketti

Helposti täydellinen rengaspaketti

Valitse auto
Valitse vanne
Valitse rengas
Tilaa rengaspaketti

Rengaspaketti alumiinivanteilla

Jos ulkonäkö on sinulle tärkeä ja pidät ruostumattomista vanteista, alumiinivanteet ovat oikea tapa.

Valitse rengas...

Rengaspaketti teräsvanteilla

Pidätkö kestävyydestä ja halvemmista hinnoista? Sitten rengaspaketti teräsvanteilla on oikea valinta

Valitse rengas...

Aluvanteet

Teräsvanteet

Täydellinen rengassarja TPMS:llä

Jos ajoneuvosi on varustettu suoralla TPMS-järjestelmällä, asennamme ja ohjelmoimme sopivat TPMS-anturit ilman lisäkustannuksia uusiin renkaisiisi.

Rengaspaketti - Kustannustehokas ja nopea asennus

Kaikki rengasalan ammattilaiset suosittelevat talvirenkaita talvella ja kesärenkaat ovat aina oikea valinta kesäksi. Jos sinulla on molempia renkaita asennettuna erillisille kevytmetalli- tai teräsvanteille autoosi, sinun ei tarvitse huolehtia renkaiden vaihdosta lokakuussa tai pääsiäisen aikoihin. Täydet pyörät tarvitsee vain vaihtaa. Täydelliset pyörämme ovat myös edullisempia kuin ostaa renkaat ja vanteet erikseen.

Kaikki renkaan asiantuntijat suosittelevat talvirenkaat talvella ja kesärenkaat kesällä. Auton omistajien, jotka ovat asentaneet kesä- ja talvirenkaansa eri vanteille, ei tarvitse huolehtia rengasvaihdosta keväällä ja syksyllä - renkaat vanteineen pitää vain asentaa. Toisaalta, jos niillä on vain yhdet vanteet sekä talvella että kesällä renkaat , ne täytyy ensin vaihtaa.

Oikea rengas/vanne -yhdistelmä autollesi

On lukemattomia mahdollisia yhdistelmiä rengasvanne-paketille, ja oikean löytäminen autollesi voi olla rasittavaa. Voit löytää vanne-ja rengaskoot autollesi ajoneuvon asiakirjassa. Näiden tietojen avulla meidän vanteen konfiguraattori voi johtaa sinut täydelliseen rengas+vanne -yhdistelmään. Riippuen siitä, mitä etsit, voit valita:

  • Alumiinivanteet talvirenkailla

  • Alumiinivanteet kesärenkailla

  • Alumiinivanteet ympärivuotiset renkailla

  • Teräsvanteet talvirenkailla

  • Teräsvanteet kesärenkailla

  • Teräsvanteet ympärivuotiset renkailla

Alumiini- vai teräs, kumpi on parempi?

Mielipiteitä tästä aiheesta on erilaisia. Vaikka alumiinivanteet varmasti näyttävät paremmalta, teräs vanteet tarjoavat kestävyyttä ja vakautta. Ikivanhan argumentti, että alumiinivanteet ovat kevyempiä ja näin sillä parannetaan polttoainetaloutta, torjuu se, että moderni alumiinivanne mallit sisältävät paljon materiaalia (tekemällä niistä usein painavampia kuin tavalliset samankokoisia teräsvanteita). Alumiini, pehmeä metalli, on paremmin altistettu naarmuisiin ja kolhuisiin(esim. törmäämättä vastaan jalkakäytävän reunakiveystä). Pulverimaalattu alumiinivanteet täytyy erityisen nopeasti viedä autohuoltoon korjattavaksi. Teräspyörät, toisaalta, voivat myös olla alttiita korroosiolle ja pinta ruosteen. Pyörät vaikutettu ruostumista on hoidettava välittömästi ja päällystetty korroosionestopinnoitella.

Tilaa edullisesti rengaspakettit

Tärkeintä on aina hinta.Olipa talvirenkaiden tilaus alumiini tai teräs vanteille, säästää rahaa on ensimmäisen prioriteetti verkko-ostajille. Voimme asentaa ja tasapainottaa uudet renkaat vanteille ja lähettää ne sinulle (tai haluamasi asennuspisteeseen) valmis asentamaan.

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 27.05.2024 07:34