00358942451605

Dunlop Winter Response 2 195/65 R15 91T

Dunlop

Kansainvälinen rengasvalmistaja, korkeamman hintaluokan laaturengas

Dunlop Winter Response 2

Toimitamme vain renkaan. Jos kuvassa näkyy vanne, se on siinä vain dekoratiivisista syistä.

vain 68,89
Ilmainen toimitus!

Määrä:

Rengaskoko:195/65 R15 91T muutos
Rengastyyppi: TalvirenkaatTalvirenkaat
M+S-merkintä
lumihiutalesymboolilla lumihiutalesymboolilla
Asiakkaiden arvostelut:
EU-rengasmerkintä:Vierintävastus C Märkäpito C Melupäästö B70 dB
EAN:3188649820504
Tuotenro:R-240200
nopeus:T: tämän renkaan suurin sallittu nopeus on enintään 190 km/h .
Testiarviot Malli Winter Response 2:
ÖAMTC 09/2019 (german)
ANWB.nl 09/2019 (dutch)
TCS - Technik, Umwelt und Wirtschaft 09/2019 (german)
ACE Auto Club Europa 09/2018 (german)
ÖAMTC 09/2018 (german)
lisää
ANWB.nl 09/2018 (dutch)
GTÜ Gesellschaft für Technische Überwachung mbH 09/2018 (german)
TCS - Technik, Umwelt und Wirtschaft 09/2018 (german)
ARBÖ 09/2018 (german)
ANWB.nl 10/2017 (dutch)

Talvirengas, joka on erityisesti kehitetty ajonhallintaan kaikissa talviolosuhteissa. SP Winter Response-talvirengas tarjoaa otetta ja parempaa hallintaa sekä paremmat reaktioarvot kaikissa talviolosuhteissa. Kahdenlainen lammalointi takaa paremman ajotasaisuuden ja vetovoiman hallinnan. Rengassivun lohkot antavat vetovoimaa ja vahvistavat jarrutusominaisuutta sekä keskiuritus ajovakautta talvisissa ajo-olosuhteissa sivuliirtoa vastaan. M+S-merkinnällä, joka vastaa 31. maaliskuuta 1992 92/23/EWG-ohjeistusta koskien talvirengasta ja peräkärryjä.

Erityinen palleosajärjestelmä. Vahvistaa renkaan ja vanteen välistä yhteyttä antaen entistä täsmällisemmän ajokokemuksen. Aivan kuin käden ja ratin välinen yhteys, erityinen palleosajärjestelmä parantaa ajon hallintaa ja välittää tietuntuman poikkeuksellisen hyvin..Edut Parempi tietuntuma, vakaus ja tarkkuus.

Silica-Plus-seos. Moottoriurheilussa käytetty pintakuvion seostekniikka, jolla on erinomaiset pito-ominaisuudet, erityisesti märällä tiellä ja alhaisissa lämpötiloissa.Edut Erinomainen jarrutus- ja kiihdytyskyky; erinomainen pito märissä ja kylmissä olosuhteissa; vähäinen kuluminen.

Saumaton vyö (JLB). Hybridipäällysteknologia, joka vähentää muodonmuutoksia suurilla ajonopeuksilla.Edut Huippuluokan vakaus suurilla ajonopeuksilla, tasainen kuluminen.

Epäsymmetrinen kulutuspintakuvio. Epäsymmetrinen kulutuspintakuvio parantaa ajettavuutta ja vesiliirron vastustusta. Yhtenäinen keskiripa parantaa vakautta ja ohjaustarkkuutta. Epäsymmetrinen urarakenne tehostaa pitoa märillä ja kuivilla pinnoilla.Edut Parempi suorituskyky sekä suorilla että kaarteissa, pienempi vesiliirron riski.

Monilamellijärjestelmä. Keliolosuhteet voivat vaihdella huomattavasti talviaikaan. Kylmä, kuiva, luminen tai loskainen tie voi asettaa renkaalle erittäin ankaria vaatimuksia. Dunlopin monilamellijärjestelmä vastaa haasteeseen erityyppisillä lamelleilla erilaisiin talviolosuhteisiin.Edut Yhtenäinen suorituskyky vaihtelevissa talviolosuhteissa.

Multi Radius Tread (MRT). (monialueinen kulutuspinta) MRT-muotoilu jakaa kulutuspintakuvion kymmeneen alueeseen ja on siksi tavallista tarkempi. Paine jakautuu maakosketuspinnalle erittäin tehokkaasti. Tuloksena on entistä tasaisempi linja kaarreajossa, mikä tuottaa täsmällisemmän ja asteittaisen ohjausvasteen.Edut Merkittävästi parempi kosketuspinnan hallinta kaikissa ajo-olosuhteissa, ajettavuudessa hyvä vaste sekä märällä että kuivalla, parempi hallittavuus kaarreajossa.

Näytä kaikki renkaatRengasmerkintä / tehokkuusluokat

Label: C-C-70
Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 0