00358942451605

Moottoriöljyt

Moottoriöljyt

Tuotehaku Tietoja autovalikoimasta

Kategoria:

Autonvalmistaja:

Hyväksytty:

Viskositeetti:Nämä moottoriöljyt pistää männänkin tanssimaan

Pakkanen paukkuu ja järvetkin on jo jäässä, talvi on tullut pohjolaan. Auto on peittynyt lumihankeen, kun kuski tulee ja rapsuttaa tuulilasin pinnalta pois lumet ja jäät. Peilitkin kiiltää, kun kuski polkee kylmään koneeseen tahtia. Kohmettuneet moottoriöljyt lämpenee ja roiskuu sinne tänne, kun koko yön levännyt mäntä ottaa kipinästä vauhtia ja pistää akselin pyörimään. Meidän moottoriöljyt on laadukkaita ja kestää käyntiä kaudesta toiseen. Nämä voiteluaineet pitää kaikki navat, nivelet ja nappulat liukkaassa kunnossa, että rattaat ja akselit pyörii sujuvasti ja kevyesti. Meiltä löytyy moottoriöljy jos toinenkin, on Mobil, Exxonmobil ja monet muut moottorin öljyt lisää.

123rengas tuo voiteluaineet ja varaosat vaikeisiinkin paikkoihin

Mäntä painaa kaasun tiukasti kasaan sylinterin pohjalla, ja kohta räjähtää, kun kipinä iskee juuri oikealla hetkellä. Ilma paisuu paisumistaan, kun tuli tekee itselleen tilaa. Ilman voiteluaineita mäntä vain ulisee, kun raapii kuivaa pintaa, hammasrattaat vaan narisee kun metalli ja rauta hankaa toisiaan vasten. Pistä nyt rauta elämään ja osta uudet moottoriöljyt paremmasta päästä. Meiltä löytyy moottoriöljy jos toinenkin, katso valikoimistamme Formula-tason voiteluaineet tai ihan vaan tavallinen öljy koneeseen. 123rengas verkkokaupassa ostaminen on helppoa ja valikoimaa on mistä valita.

Kun on moottoriöljy paremman kaavan mukaan koneessa, niin kyllä konekin tyytyväisenä hyrrää ja hyrisee.

Katso tästä mitkä moottoriöljyt ovat paremmasta päästä

  • Mobil 1 ESP Formula, 10w
  • Castrol Turbo Diesel
  • Mannol
  • Prista Super Benzin 10w
  • Mitsubishi SAE API SM

Meillä on jokainen moottoriöljy laitettu huolellisesti esille, lisätiedot on selkeästi valikoissa, että löytyy helposti oikea öljy kuhunkin koneeseen.123rengas.fi verkkokaupassa ostaminen on helpompaa kuin heti arvaisikaan, kun on auton speksit tiedossa, niin sitten vaan hiiri heilumaan. Valitse vain viskositeetti ja käyttökohde, sekä muut lisäpiirteet, niin johan on hetikohta jo tilaus tehty ja uudet öljyt koneessa.

123rengas.fi - tarjouksen Delticom AG 23.01.2020 07:34